آشپزی آیکابان

سایت آشپزی آیکابان ، یک آشپزی ساده و لذت بخش با ساده ترین و در دسترس ترین مواد غذایی موجود را به شما آموزش می دهد . عشق و علاقه مهمترین اصل در آشپزی است .

پاناکوتا قهوه

مواد لازم : 

2 پیمانه شیر

1/2 پیمانه آبجوش

1 بسته خامه صبحانه

2 بسته قهوه فوری

یک و 1/2 قاشق غذا خوری پودر ژلاتین

1 قاشق غذا خوری  شکر

یکی از خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی ، پاناکوتا قهوه است که به روش های مختلفی تهیه می شود .
پاناکوتا قهوه یک دسر خوشمزه برای افرادی است که عاشق طعم قهوه می باشند . این دسر طرز تهیه راحتی دارد و در کوتاه ترین زمان می توانید آن را آماده کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی 
آیکابان طرز تهیه پاناکوتا قهوه را آموزش می دهد .
برای تهیه پاناکوتا قهوه ، ابتدا پودر قهوه فوری را با نصف پیمانه آبجوش ترکیب کرده و هم می زنیم تا کاملا حل شود . سپس کنار می گذاریم تا خنک شده و بعد پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده و روی حرارت غیر مستقیم ( مانند بخار کتری و یا سماور ) قرار می دهیم تا پودر ژلاتین در آن حل شده و مایع یکدستی حاصل شود .
تا آن زمان شیر را در یک قابلمه ریخته و خامه صبحانه را هم به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ترکیب شوند . سپس شکر ( می توانید آن را حذف کرده و یا از مقدار کمتری استفاده کنید چرا که پودر قهوه فوری شکر دارد ) را هم اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم تا شکر در ترکیب شیر و خامه حل شود و مایع یکدستی حاصل شود .
حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و پودر ژلاتین حل شده در پودر قهوه را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا پودر ژلاتین نیز کاملا با دیگر مواد ترکیب شود .
کف و دیواره های قالب مورد نظر را با برس کمی چرب کرده و پاناکوتا قهوه را داخل قالب می ریزیم . سپس قالب را کناری می گذاریم تا خنک شده و بعد در یخچال قرار می دهیم تا حداقل به مدت ۶ تا ۸ ساعت بماند و دسر خودش را بگیرد .
سپس با یک کارد پاناکوتا قهوه را از کناره های قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .
در صورت تمایل روی دسر پاناکوتا قهوه را با پودر قهوه و یا پودر کاکائو تزئین کرده و سرو می کنیم .

 

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 5
موضوع : | بازدید : 428
برچسب ها : پاناکوتا ,
+ نوشته شده در يکشنبه 28 خرداد 1396ساعت 13:59 توسط آیکابان

میلک شیک توت فرنگی

 مواد لازم : 

توت فرنگی         300 گرم

شیر                   2 پیمانه

بستنی لیوانی          2 عدد

 شکر         به مقدار لازم  

 

میلک شیک ، نوعی نوشیدنی خنک و شیرین است که به معنای شیر زده شده می باشد و برای تهیه آن از شیر ، بستنی و انواع طعم دهنده های مختلف مانند میوه ، شکلات ، قهوه ، کارامل و … استفاده می شود .
یکی از خوشمزه ترین انواع میلک شیک ، میلک شیک توت فرنگی است که یک گزینه مناسب برای فصل گرما و تابستان است که می توان این میوه را تهیه کرد .
میلک شیک توت فرنگی را می توان به صورت ساده و رژیمی تهیه کرد که از ترکیب شیر و توت فرنگی درست می شود و یا اینکه به آن شکر و یا عسل ، خامه و یا بستنی نیز اضافه کرد که البته پر کالری تر می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه میلک شیک توت فرنگی را آموزش می دهد .
برای تهیه میلک شیک توت فرنگی ، ابتدا توت فرنگی ها را تمیز شده و برگ های آن را جدا کرده و ریز می کنیم . سپس توت فرنگی ها را درفریزر قرار می دهیم تا یخ بزنند .
شیر ، بستنی و شکر یا عسل را داخل مخلوط کن می ریزیم . سپس توت فرنگی های یخ زده را نیز اضافه کرده و دستگاه را روشن می کنیم تا تمامی مواد کاملا باهم مخلوط شده و توت فرنگی ها نیز کاملا پوره شده و به خورد شیر برود .
( مقدار شکر و یا عسل بستگی به سلیقه خودتان دارد که چه مقدار شیرین باشد )
سپس میلک شیک آماده شده را داخل لیوان های مورد نظر ریخته و در صورت تمایل به آن چند اسکوپ بستنی وانیلی و یا توت فرنگی اضافه می کنیم .
میلک شیک توت فرنگی را تزئین کرده و از میهمانان پذیرایی می کنیم .

 

خواص توت فرنگی :
توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان ها و پتاسیم بسیار بالایی می باشد و مصرف آن در کاهش خطر ابتلا به لخته های خون در مغز که باعث سکته مغزی می شوند موثر می باشد .
مصرف توت فرنگی باعث کاهش فشار خون و افزایش چربی خوب خون می شود و در جلوگیری از ابتلا به سرطان بسیار موثر است .

 

امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 3
موضوع : | بازدید : 185
برچسب ها : توت فرنگی میلک شیک خوشمزه ,
+ نوشته شده در يکشنبه 28 خرداد 1396ساعت 13:47 توسط آیکابان

صفحه قبل 1 صفحه بعد
× بستن تبلیغات

تبلیغات متنی

وبلاگ دهی
اخبار فوتبال
جدول لیگ برتر فصل 96/97
نتایج لیگ قهرمانان اروپا 2017/18